Perfect Line Cotton & Modal Top

42,95

Dit product verkopen we uitsluitend in de winkel. We nodigen je graag uit om in de winkel te komen passen zodat we zeker weten dat je nóg blijer wordt van je aankoop. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen, mailen of een appje te sturen.

We vinden het leuk dat je via de website een bezoekje brengt aan de winkel. Daarom willen we je hier graag voor belonen met een eenmalige korting van €5,-. Laat het aan ons weten tijdens het afrekenen aan de kassa, zodat wij deze korting kunnen toepassen. Tot snel in de winkel!

Categorie:

Beschrijving

De Perfect Line Cotton top met korte mouwen is geschikt om als ondergoed, onder een jasje of vest te dragen en is een hoogwaardig kledingstuk gemaakt van hoogwaardige materialen die comfortabel aanvoelen op de huid. De getailleerde snit met de satijnen inzet zorgt voor een elegante en verfijnde look en een perfecte pasvorm.

Dit product verkopen we uitsluitend in de winkel. We nodigen je graag uit om in de winkel te komen passen zodat we zeker weten dat je nóg blijer wordt van je aankoop. We vinden het leuk dat je via de website een bezoekje brengt aan de winkel. Daarom willen we je hier graag voor belonen met een eenmalige korting van €5,-. Laat het aan ons weten tijdens het afrekenen aan de kassa, zodat wij deze korting kunnen toepassen. Tot snel in de winkel!

Verkrijgbaar in de kleuren zwart , ivoor en powder, in de maten XS tot en met XL

€42,95