Calida Richesse Lace onderkleding

79,95

Dit product verkopen we uitsluitend in de winkel. We nodigen je graag uit om in de winkel te komen passen zodat we zeker weten dat je nóg blijer wordt van je aankoop. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen, mailen of een appje te sturen.

We vinden het leuk dat je via de website een bezoekje brengt aan de winkel. Daarom willen we je hier graag voor belonen met een eenmalige korting van €5,-. Laat het aan ons weten tijdens het afrekenen aan de kassa, zodat wij deze korting kunnen toepassen. Tot snel in de winkel!

Categorie:

Beschrijving

Wij hebben vele soorten wollen hemden met lange en korte mouw in katoen en wil met zijde op voorraad in de winkel. Van de merken Mey , Oroblu en Hanro en Calida. Op deze afbeelding is het shirt van Calida, wol met zijde dames onder shirt met kant 15990 – uit de Calida Richesse Lace onderkleding serie. Warm is deze zeker. Wol reguleert de temperatuur.

Kleur : rood, ivoor, zwart, beige.

We vinden het leuk dat je via de website een bezoekje brengt aan de winkel. Daarom willen we je hier graag voor belonen met een eenmalige korting van €5,-. Laat het aan ons weten tijdens het afrekenen aan de kassa, zodat wij deze korting kunnen toepassen. Tot snel in de winkel!