Wasadvies voor badmode

wasadvies badmode ills lingerie soak

Na de aankoop van je nieuwe bikini, tankini of badpak wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Wij geven je graag advies over hoe je je perfect zittende badmode het beste kunt wassen, zodat je deze jarenlang kan dragen.

Stappenplan: Hoe was ik mijn badkleding?

  1. Goed uitspoelen. Spoel je badkleding goed uit direct nadat je het hebt uitgetrokken, bij voorkeur met lauw of koud water.
  2. Handwas met Soak wasmiddel. Bij Ills Lingerie adviseren en verkopen we het wasmiddelmerk Soak, een perfect wasmiddel voor badmode en lingerie. Voeg in lauw of koud water een theelepeltje Soak toe en was je badkleding met de hand. Uitspoelen is niet nodig, Soak maakt je item heerlijk zacht en is biologisch afbreekbaar.
  3. Niet uitwringen en niet in de droger. Badkleding in de droger kan zorgen voor slijtage, laat je badkleding drogen aan de lucht in de schaduw. Wring het niet uit, dit kan namelijk de elasticiteit van de stof aantasten, dat is natuurlijk zonde.

Soak – verschillende wasgeuren

Bij Ills Lingerie verkopen we Soak wasmiddel in twee verschillende formaten en in meerdere geuren. We nodigen je graag uit om een bezoekje te brengen aan onze winkels in Sneek of Bussum. We adviseren je graag en laten je kennis maken met de geuren.