Opruiming 2025

20 TOT 70% KORTING

Mega opruiming
In de winkel in Sneek en Bussum, start onze jaarlijkse mega opruiming 2 januari 2025 en is tot ongeveer half februari. Wij hebben slechts 1 keer per jaar een mega opruiming, zodat we extra veel kunnen bieden. Om een goed advies te krijgen heb je veel soorten nodig. Iedereen heeft een ander model of maat en om de goede persoonlijke fit te vinden heb je veel keuze nodig. Voornamelijk bij bh’s en badkleding. Passen is essentieel om de juiste keus te kunnen maken. Als je het fijn vind willen we je daar mee helpen, maar zelf passen is natuurlijk ook helemaal fijn als dat beter gaat.

De winkel is in januari en februari helemaal in opruiming stijl, we hebben de maten en soorten overzichtelijk hangen. Zodat iedereen goed kan kijken of er wat bij hangt. We krijgen zo nu en dan ook nieuwe opruiming collectie aangevuld. De kortingen variëren van 20% tot 70%.

We zien je graag in de winkel, in Bussum of in Sneek

Onze opruiming bestaat uit badjassen, pyjama’s, nachthemden, hemdjes,
Bh’s, slips, badpakken, tankini’s, panty’s.

Kan je niet langskomen?

Als je niet langs kan komen en je wil graag van de opruiming genieten, met een telefoontje en je klantenkaart historie kunnen we je een verrassingspakketje opsturen. Past het niet of is het niet naar wens kan je het terugsturen, we sturen je een factuurtje met de producten en 4,95 administratiekosten. Kleine moeite, graag gedaan.