Feestdagen

Heb je een feestdag? Je outfit hangt al (bijna) klaar, de finishing touch daarvoor kom je naar ills Lingerie in Sneek of Bussum. Heb je een LAGE RUG,  STRAPLESS BH OF BREAST TAPE NODIG VOOR JE OUTFIT ? 

Vergeet je PANTY niet OM JE OUTFIT helemaal COMPLEET TE MAKEN. Of wil je nog iemand verrassen met EEN LUXE SET? daar droom je toch ook van.

WIJ ZIEN JE GRAAG IN DE WINKEL.

We hebben de winkel in een feestelijke ambiance gebracht, met een chique collectie en ook met functionele items. Elegantie hoort ook lekker te zitten. Daar weten wij alles van. We gaan samen met  jouw wensen en ervaring en onze kennis op zoek naar de beste keuze. Wat dat dan ook is, een beha een badpak, slips, hemdje,  panty, warme sokken, nachthemd of een huispak. We hebben al veel nieuwe collectie 2025 binnen gekregen.

Een strapless bh heeft geen bandjes, waardoor deze niet zichtbaar zijn wanneer je kleding zonder bandjes draagt. Dit maakt een strapless bh een essentieel item in je garderobe, zeker tijdens de zomermaanden en feestdagen.

Een strapless bh hoort iets strakker te zitten dan normaal. Hij moet immers zonder bandjes presteren en goed om je lichaam passen .

Geen strapless maar halter? 

Een halter bh’s zo uniek maakt, is dat ze niet twee bh-bandjes, maar één bh-bandje hebben. Met één bh-bandje om je nek en een beugel krijg je alle steun die je nodig hebt. Je hebt hierbij geen last van afzakkende bandjes, ideaal! Ze zijn perfect om te dragen onder tops met blote schouders of een blote rug.

PANTY; EN KOUSEN VOOR DE FEESTDAGEN

De Riga Lux is er in kous of panty is vaak in een zwarte, transparante 20 denier, met aan de achterzijde van het been een glinsterende lurex naad in goud of zilver. Een elegante panty/ kous met een feestelijke touch, perfect om te combineren met een mooie avondjurk of rok. Ga voor de ultieme party outfit!

Deze panty bestaat  ook in een 40 den  allover glitter in goud of zilver. Om de effen tenue net even meer klasse te geven, hiermee heb je een special effect voor de feestdagen. 

Of kant aan je been Stoer of in LUXE stijlen, hoe draag jij deze?  Bloemenkant optiek  is sterk en stoer 

  • Glinsterende structuur in bloemen
  • Feestelijk uiterlijk door details.
  • De kant panty van Oroblu is een feestelijke fashionpanty met verschillende kant details. Het bloemenkant heeft een subtiele glinster waardoor de panty perfect is voor de feestdagen. Door de extra hoge, brede tailleband biedt de damespanty veel draagcomfort. 

Dikte: vaak 30 denier


Nooit meer zorgen over je borsten met deze breast tape Hij is goed klevend en zacht op de huid. Op verschillende manieren kan je de borst in bepaalde positie zetten. Ook zijn er tepel bedekkende siliconen covers met tape te verkrijgen. Ontvet je huid goed voor dat je gaat plakken. Test altijd op allergieën vóór gebruik – breng een kleine pleistertest aan op het borstgebied en laat het 24 uur zitten.

Ook geschikt voor bij grotere maten bh’s, Antiallergisch en huidvriendelijk Accessoires, One size fits all

Zo verwijder je breast tape: breng warm water met zachte olie om de lijm los te maken. Trek de tape langzaam los en ondersteun daarbij uw borst. Gebruik indien nodig meer oplossing. Reinig het gebied en bevochtig daarna. Controleer op eventuele bijwerkingen. Zoek professionele hulp als er irritatie optreedt. •Gebruik de instructies in deze brochure voor verzorging en verwijdering.

• Niet geschikt voor ‘s nachts gebruik en het wordt niet aanbevolen om de tape langer dan 7 uur achter elkaar te dragen.

• Niet aanbrengen op gebroken, beschadigde of geïrriteerde huid.

• Leg de tape niet overlappend, aangezien overlap huiduitslag/blaarvorming als gevolg van oververhitting van de huid kan veroorzaken.