Warm de winter in

warm de winter in ills lingerie
Warme Chocomel, appeltaart, haardvuur, vallende bladeren, vroeg donker, najaar, kleurenpracht, koude dagen  en warm ondergoed.

Wat denk je van wol zijde hemdjes, shirts met lange en korte mouw in verschillende  kleuren?

Wol zijde is bijzonder geschikt om lichaamswarmte vast te houden, de zijde in de kleding zorgt ervoor dat het zeer zacht en prettig aanvoelt op de huid. Wol-zijde stimuleren de huidontwikkeling en reguleren perfect de warmte.Huispakken, badjassen, pyjama’s en sokken

Wat is er nu fijner dan aan het eind van de dag thuiskomen en een comfortabel huispak of pyjama met lekkere warme sokken aan te trekken? En wat trek je het liefste morgens of ’s avonds aan na het douchen? Een knuffelbare loungewearset of badjas.
 
Nu de temperaturen weer dalen en de dagen weer korter voelen hebben we steeds meer zin in knusse avondjes. Bij ills Lingerie hebben we een uitgebreide collectie in huispakken, badjassen, pyjama’s en sokken. In veel verschillende kleuren, prachtige merken en de meest zachte materialen (bamboe, katoen, wol en viscose).huispak pink label ills lingerie