Knallend 2023 uit!

Lieve klanten, 

We kunnen terug kijken op een bijzonder maar fijn jaar, wij hebben veel verschillende klanten blij gemaakt  met mooie producten en oplossingen voor uw vraagstukken. Iets wat wij met heel veel liefde doen, iedere dag opnieuw.

Wist u dat…..

In verschillende landen  is de mythe dat het ondergoed wat je draagt  tijdens de jaarwisseling een voorspoed  is voor het nieuwe jaar.
Rood staat voor een jaar vol liefde, Geel voor financiële voorspoed en Witte slips voor gezondheid…..

Vier alle feestdagen

We hebben leuke cadeaus om te geven. En mooie duster, pyjama of nachthemd, lingerie setje, herenboxers, leuke panty’s voor onder je outfit, of een waszakje om je lingerie in te wassen met wasgeluk……elk cadeau pakken wij feestelijk in. Wij gaan je verrassen.

Wij wensen je gezellige feestdagen vol met liefde en gezondheid.


Social Media

Lang niet onze gehele collectie is verkrijgbaar via onze webshop. Daarom posten wij regelmatig diverse artikelen op onze social media kanalen zoals Facebook en Instagram.

Ziet u wat leuks, neem dan contact met ons op dit kan telefonisch, via WhatsApp of per email. Wij gaan dan met plezier aan de slag en maken het mooi voor je klaar om af te halen of te bezorgen.

Wij  hebben zin om u te helpen met mooie en eerlijke producten.

Wat doen wij graag in Bussum en Sneek?

– Bestellingen aannemen, via mail, telefoon of in de winkel.
– Cadeautjes in een feestelijke verpakking.
– Cadeaubonnen  bestellen, we gaan u verrassen.
– Prothese afspraken. Wij zijn een Medische Speciaalzaak. Wij hebben uw favoriete aankopen en maat in het kassa systeem staan. Graag passen wij om te kijken wat het allerbeste bij jou zit.

Groetjes ills Lingerie

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via:

– Sneek 0515-412830 of mail sneek@ills.nl
– Bussum 035-6912848 of mail bussum@Ills.nl
– WhatsApp Sneek en Bussum: 0682955688