Onze collectie

Deze online omgeving biedt meer dan ooit ruimte voor de mooiste producten, allerhande (achtergrond-)informatie en wekelijkse Ills Lingerie updates. En dat is precies wat we voor ogen hadden: we wilden je nog beter blijven inspireren en verrassen. Volg ons hier en op social media – en je mist niets meer!

Wat kun je op deze website verwachten? In onze makkelijk te navigeren webshop belichten we de mooiste en puurste artikelen, allemaal uit ons ruime assortiment lingerie, bad- en nachtmode, housewear en borstprothesen steeds van verschillende kanten. En op de plek waar je dit nu leest, houden we je op de hoogte van nieuwe collecties en mooie acties. Hier delen we ook onze vakkennis graag met je, in de vorm van snelle tips en korte toelichtingen. Leent het onderwerp zich daarvoor, dan nemen we daar uitgebreider de ruimte voor. Bezoek bijvoorbeeld gerust eens onze pagina over borstprothesen.

Tot slot: hoe blij we ook zijn dat je je weg als bezoeker hier weet te vinden, je bent natuurlijk nog steeds bijzonder welkom in onze winkels in Sneek en Bussum. Daar helpen we je graag in levenden lijve, ook daar blijven we je graag verrassen met de mooiste producten. 

Tot gauw!

Team Ills Lingerie Sneek & Bussum