SUNFLAIR BADPAK MULTICOLOR

109,95

Dit product verkopen we uitsluitend in de winkel. We nodigen je graag uit om in de winkel te komen passen zodat we zeker weten dat je nóg blijer wordt van je aankoop.

80% Polyamide / 20% Elastaan

Beschrijving

 

Sunflair is het merk voor zonaanbidders en zwemliefhebbers die er op hun allermooist uit willen zien wanneer zij over het strand flaneren of in het zwembad sportief bezig zijn! Bij Ills Lingerie vind jij jouw ideale Sunflair outfit gemakkelijk in onze winkel.

Sunflair is een merk dat zich graag laat inspireren door culturen over de hele wereld. Badpakken met een Indiaanse print, bikini’s die de Ibiza stijl uitdragen of een soepele pareo. De keuze is eindeloos!

Maar Sunflair doet meer. Het merk heeft namelijk ook enorm veel designs die rechtstreeks uit een museum lijken te komen! Ontwerpen die ontstaan zijn vanuit de moderne stijl of volledige bloempatronen geven ieder artikel iets unieks. Daarnaast werkt Sunflair graag met veel details. Ingewikkelde patronen, vele kleine kleurdetails en  en al hun ontwerpen maken ze die met uiterste precisie.

Voor Sunflair staat kwaliteit en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Daarom mag je altijd het beste van het beste verwachten van dit badmodemerk. Kies jouw Sunflair bikini of badpak en laat je adviseren door onze verkoopstylisten. Dan weet je zeker dat je het goede model in de juiste maat koopt.

Dit product verkopen we uitsluitend in de winkel. We nodigen je graag uit om in de winkel te komen passen zodat we zeker weten dat je nóg blijer wordt van je aankoop. We vinden het leuk dat je via de website een bezoekje brengt aan de winkel. Daarom willen we je hier graag voor belonen met een eenmalige korting van €5,-. Laat het aan ons weten tijdens het afrekenen aan de kassa, zodat wij deze korting kunnen toepassen. Tot snel in de winkel!