SportQup van ProudBreast

54,00

Lekker in je vel met een borstprothese

Uit al onze gesprekken met vrouwen die Qups dragen, merken we dat veel van hen zoeken naar een manier om lekker in hun vel te zitten en zich gezond te voelen. Natuurlijk is dit een proces waar je zelf stappen in moet zetten, maar we kunnen je wel een beetje helpen met een mooi product!

We hebben een hele mooie SportQup in ons assortiment, die speciaal voor natte momenten als sporten of zwemmen ideaal is. De stof is quick dry, hierdoor krijg je geen zweetplekken en droogt de Qup super snel.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Onze sportspecial, nu ook in de kleur fuchsia! Gemaakt van microfiber sportstof die extra snel droogt. Speciaal voor alle actieve momenten, zoals tijdens het sporten maar ook in het water!

  • Quick dry, geen natte plekken
  • Lichtgewicht
  • Past in pockets van reguliere sport beha’s
  • Zacht en comfortabel
  • Ook geschikt om te zwemmen.

 

 

Dit product verkopen we uitsluitend in de winkel. We nodigen je graag uit om in de winkel te komen passen zodat we zeker weten dat je nóg blijer wordt van je aankoop. We vinden het leuk dat je via de website een bezoekje brengt aan de winkel. Daarom willen we je hier graag voor belonen met een eenmalige korting van €5,-. Laat het aan ons weten tijdens het afrekenen aan de kassa, zodat wij deze korting kunnen toepassen. Tot snel in de winkel!

Extra informatie

color

Blauw, Fuchsia, Zwart

size

S, M, L, XL, XXL