Prothese bh Megami M9109 Lambada Latte

68,95

De Prothese-BH Megami M9109 in Lambada Latte is een elegante en comfortabele voorgevormde bh. Deze bh is vervaardigd van zacht, prachtig kant en beschikt over prothesehoesjes aan beide zijden, waardoor hij ideaal is voor vrouwen na een operatie. De verstelbare schouderbandjes zorgen voor een perfecte pasvorm.

Categorie:

Beschrijving

De Prothese-BH Megami M9109 in Lambada Latte is een stijlvolle en comfortabele bh, speciaal ontworpen voor vrouwen na een borstoperatie. Deze bh biedt niet alleen ondersteuning, maar heeft ook een prachtig design dat elegantie uitstraalt.

  • Materiaal: Gemaakt van zacht kant en ademende stoffen, zorgt deze bh voor een aangenaam draagcomfort gedurende de hele dag.
  • Prothesehoesjes: De bh is voorzien van prothesehoesjes aan beide zijden, waardoor hij perfect geschikt is voor het dragen van een borstprothese.
  • Verstelbare Schouderbandjes: De bh beschikt over verstelbare schouderbandjes, die zorgen voor een optimale pasvorm en extra comfort.
  • Design: Met zijn elegante uitstraling en de warme tint van Lambada Latte is deze bh zowel praktisch als stijlvol, perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.
  • Beschikbaarheid: De Megami M9109 is beschikbaar in verschillende maten, zodat elke vrouw een geschikte optie kan vinden.