Prima Donna San Angel Rio Brief – Belle Lingerie

55,90

 

De Prima Donna San Angel Rio slip is een elegant en comfortabel ondergoedstuk. Het heeft een lagere taille en hogere beenuitsnijding voor een moderne uitstraling. Gemaakt van hoogwaardige, zachte materialen, biedt deze brief zowel stijl als optimaal draagcomfort. Perfect te combineren met een bijpassende beha uit de San Angel-serie voor een complete look.

Categorie:

Beschrijving

De Prima Donna San Angel Rio slip is een elegant en comfortabel ondergoed stuk dat perfect aansluit bij de stijl en kwaliteit waar Prima Donna om bekend staat. Deze slip is ontworpen voor vrouwen die zowel stijl als comfort waarderen, met een focus op een flatterende pasvorm.

– Materiaal: Gemaakt van hoogwaardige stoffen die zacht aanvoelen op de huid.
– Pasvorm: De Rio slip biedt een lagere taille en een iets hogere beenuitsnijding, waardoor het een moderne en sexy uitstraling heeft.
– Design: Het ontwerp is voorzien van delicate kantaccenten en een verfijnde afwerking, waardoor het een elegante uitstraling heeft.
– Comfort: Dankzij de elastische band en de goede pasvorm biedt deze slip optimaal draagcomfort, ideaal voor dagelijks gebruik.

Deze brief is een uitstekende aanvulling op elke lingeriecollectie en kan prachtig gecombineerd worden met een bijpassende beha uit de San Angel-serie. Met de Prima Donna San Angel Rio slip voel je je niet alleen mooi, maar ook zelfverzekerd en comfortabel.