Vacature Lingeriestyliste

Lingerie Vacature

Lingeriestyliste in Bussum gezocht!
Voor het filiaal in Bussum zijn we op zoek naar een leuke collega met een eigen persoonlijkheid. Heb jij ervaring in de modebranche en ben je dol op lingerie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou, lees snel verder.

De baan

Wil jij het verschil maken? In jouw rol als lingeriestyliste is het jouw missie om je klant op en top vrouw te laten voelen. Het is belangrijk dat je goed kan luisteren naar je klant en ze op hun gemak laat voelen, ze geven zich immers letterlijk bloot tijdens een passessie. Met jouw uitgebreide kennis voorzie je de klant van een passend advies en zorg je ervoor dat ze blij de deur uit gaan.

Heb je geen kennis of een klein beetje? Dat vinden we helemaal niet erg. Wij dragen onze kennis graag aan je over en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd een klant kan helpen. We vinden het belangrijk dat je een fijne en eigen persoonlijkheid hebt, de vakkennis kunnen wij je leren.

Wat betekent het om te werken binnen het team van Ills Lingerie?

 • Tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en op maat gemaakt advies
 • Kwaliteitslingerie, bad- en nachtmode van topmerken als Prima Donna, Marie Jo, LingaDore, Hanro, Mey, Roidal, Elomi & Aubade
 • Persoonlijke begeleiding en trainingen van onze leveranciers

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris
 • Een prachtige functie voor gemiddeld 20-24 uur per week met veel ruimte voor eigen creativiteit
 • Een persoonlijke opleiding in lingeriestyling en productkennis
 • Een vast rooster. Ondanks we het bij Ills Lingerie fijn vinden wanneer je flexibel bent, werk je zo veel mogelijk op vaste dagen
 • Je werkt samen binnen een warm team met gezellige collega’s aan de Huizerweg in Bussum

Wie ben jij?

 • Een (ervaren) lingeriesyliste, liefhebber van mode of van andere luxe artikelen
 • Je bent representatief met een stralende persoonlijkheid
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden: je beschikt zowel over een luisterend oor als overtuigingskracht
 • De ambitie om uit te groeien tot een top lingeriestyliste

Over ons

Ills Lingerie is in 1999 gestart als een speciaalzaak in lingerie, nacht- en badkleding, beenmode en borstprotheses in Sneek. Dit deden we met een helder beeld voor ogen: met Ills Lingerie wilden we vakkundig en eerlijk lingerie- en badkledingadvies bereikbaar maken voor alle vrouwen. Onze klanten continu blijven verrassen met ons assortiment lingerie, bad- en nachtmode van mooie merken, die staan voor comfort, duurzaamheid en (h)eerlijke luxe. Maar we wilden vooral een plezierige sfeer creëren, waar vrouwen van alle leeftijden, in alle verschijningen en voor alle gelegenheden terecht kunnen.
Zo ging er een langgekoesterde jeugddroom in vervulling. In tweevoud zelfs, want acht jaar later openden we onze tweede vestiging in Bussum. Wat voor onderneming we willen zijn, daar denken we nu nog precies hetzelfde over als in 1999: bij ons winkel je, omdat je weet, dat we ons vak en jouw wensen serieus nemen. Omdat je voor kwaliteit kiest. en blij bent met elke verkoop en daar geheel achterstaat. Alle verkoopsters beginnen allemaal, met een interne opleiding van gemiddeld twee jaar, voordat ze zich lingerie specialist noemen, een medewerker zijn bij ills Lingerie, houdt zo veel meer in.

Solliciteer direct
Enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ons team te verrijken? Stuur je sollicitatie naar administratie@ills.nl t.a.v. Ingrid Kramer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.