Start zomerseizoen

badmode collectie 2024

We toveren de winkel weer om met de zomercollectie. Het nieuwe seizoen is in aantocht, het voorjaar en de zomer. Bij Ills Lingerie hebben we zin in de lente en we zijn er helemaal klaar voor.

De nieuwe collectie badmode is al volop binnen, zo hangt de winkel alweer vol met prachtige tunieken, slippers en hoeden. De styling voor de zomer van 2024 kunnen wij geheel verzorgen.

Het kopen van badkleding is voor de meeste vrouwen niet de meest leuke sessie, maar wij vinden dit des te leuker om jou met een gezonde dosis zelfvertrouwen en een grote glimlach de deur uit te zien gaan.

Naast badmode hebben wij ook weer nieuwe bh’s, hemdjes, slips en nachtmode in vernieuwende kleuren en prachtige prints. Ondergoed en nachtmode is de enige of de eerste laag op je huid, daarom is de perfecte pasvorm zo belangrijk.

Natuurlijke materialen zijn wat ons betreft een absolute muts, dit is dan ook waar wij met de inkoop van deze collectie goed op hebben gelet. Op deze manier is het draagcomfort optimaal en is uw slaaprust niet te verstoren. In de zomer lijkt het soms koeler om geen nachtkleding te dragen in bed, maar met de juiste nachtkleding is dit absoluut niet het geval.

Wij nodigen je uit langs te komen in de winkel, we adviseren je graag.