ills Lingerie: Sinds1999!

In 1999 starten we onze eigen speciaalzaak in lingerie, nacht- en badkleding, beenmode en borstprotheses in Sneek. Dit deden we met een helder beeld voor ogen: met ills Lingerie wilden we vakkundig en eerlijk lingerie- en badkledingadvies bereikbaar maken voor alle vrouwen. We wilden onze klanten continu blijven verrassen met ons assortiment lingerie, bad- en nachtmode van mooie merken, die staan voor comfort, duurzaamheid en (h)eerlijke luxe. Maar we wilden vooral een plezierige sfeer creëren, waar vrouwen van alle leeftijden, in alle verschijningen en voor alle gelegenheden terecht kunnen.
Zo ging er een langgekoesterde jeugddroom in vervulling. In tweevoud zelfs, want acht jaar later openden we onze tweede vestiging in Bussum. Wat voor onderneming we willen zijn, daar denken we nu nog precies hetzelfde over als in 1999: bij ons winkel je, omdat je weet, dat we ons vak en jouw wensen serieus nemen. Omdat je voor kwaliteit kiest. en blij bent met elke verkoop en daar geheel achterstaat. Alle verkoopsters beginnen allemaal, met een interne opleiding van gemiddeld twee jaar, voordat ze zicht lingerie specialist noemen, een medewerker zijn bij ills Lingerie, houdt zo veel meer in.

Van een positieve beleving naar een goede fit

We weten dat veel vrouwen opzien tegen een bezoekje aan een lingeriezaak (echt, je bent niet de enige 😉). Voor ons was dit zelfs een belangrijke drijfveer om ills Lingerie op te richten: van elke paskamerbeleving iets positiefs maken. Dat is belangrijk, want hoe beter een kledingstuk (bij je) past, hoe zelf zekerder je houding en hoe mooier je uitstraling is. Óf iets past, hoe het aanvoelt, hoe het jou doet voelen en hoe het staat, dat kun je eigenlijk alleen letterlijk aan den lijve ondervinden.

Paskamerplezier

Bij ons hebben pas-sessies vaak verrassende uitkomsten. Ze leiden zelfs geregeld tot een feestje in de paskamer. Ons recept: we stellen je op je gemak en luisteren goed naar je wensen. Met kennis en ervaring als solide basis geven we je tips, denken we met je mee. We zeggen het ook, als iets je niet staat of goed past. Wij willen namelijk, dat jij er op je best bij loopt, dat je 100% blij wordt van je aankoop, of dat nu een stijlvolle bh, comfortabele basic, zwierig badpak, sexy body of luxe pyjama is. Niet alleen bij het verlaten van onze winkel, maar nog heel lang daarna. Dan kom je immers met plezier bij ons terug.

Missie bh-maat

Met het juiste model bh in de juiste maat zorg je voor de beste steun en een optimaal silhouet. Je maat kan per merk verschillen, maar ook met de tijd flink veranderen. Wist je dat 80 % van de Nederlandse vrouwen de verkeerde bh-maat draagt? Wij hebben er onze missie van gemaakt om dat aan te pakken en drukken iedere vrouw op het hart, om minstens één keer per 7 jaar haar bh-maat te laten opmeten. Met de juiste maat en pasvorm zie je er niet alleen beter uit, je voorkomt er ook onnodige fysieke klachten mee. Nieuwsgierig? Loop vrijblijvend binnen, ons meetlint ligt klaar.

Ook daarom ills Lingerie: experts in borstprotheses en borst-asymmetrie

ills Lingerie is er voor alle vrouwen. In de loop der jaren hebben we veel expertise opgebouwd om vrouwen te helpen die een borstprothese overwegen of een oplossing zoeken voor borst-asymmetrie/ borstverschillen. Onze deskundig opgeleide medewerkers voor professionele zorg in dit kader vind je zowel in Bussum als in Sneek. Wil je meer weten? We informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden. Daarbij onderhouden we goed contact met diverse omliggende ziekenhuizen in Noord-Holland, Flevoland, Friesland en Utrecht. Zo sluiten we met onze producten steeds goed aan bij alle gangbare behandeltechnieken.

Je bent altijd welkom, ook op afspraak!

Heb je vragen op het gebied van bijvoorbeeld bh’s, badkleding, borstprotheses of borst-asymmetrie? Kijk verder op deze site of op onze social mediakanalen of wandel bij ons binnen. Onze vakkundige teams in Sneek en Bussum zijn er voor jou. Je kunt ook altijd eerst een winkelafspraak bij ons maken. Dan weet je zeker, dat er een gespecialiseerde medewerker voor je klaar staat op het moment dat het jou uitkomt.


Graag tot ziens in Bussum of Sneek!

Suyatmi, Yvonne , Annemiek, Jacqueline Simone Cora, Ans, Jorieke en Ingrid
ills Lingerie

Tip:
We vinden het leuk dat je via de website een bezoekje brengt aan de winkel. Daarom willen we je hier graag voor belonen met een eenmalige korting van €5,-. Laat het aan ons weten tijdens het afrekenen aan de kassa, zodat wij deze korting kunnen toepassen. Tot snel in de winkel!