Een stukje geschiedenis

EEN DROOM DIE WERKELIJKHEID WERD….

Als kind droomde ik van een eigen Lingerie winkel. In 1999 ben ik samen met mijn moeder, Siepie Kramer, gestart in Sneek. En 8 jaar later is er in Bussum een 2e zaak bijgekomen..

De opzet van de winkel is de klantwens centraal te stellen en een luisterend oor te bieden en uitleg te geven waarom iets wel of niet mogelijk is. Hiermee kan je samen met de klant het beste resultaat behalen en vrouwen een goed advies geven. Op alle vragen die de klant heeft op het gebied van bh’s badkleding borstprotheses of borst asymmetrie. Samen met het vakkundige team verkoopspecialistes die werken in Sneek en Bussum kunnen wij de vrouwen adviseren in de juiste maat en het draagcomfort die u als klant zoekt.

Op onze webshop vindt u veel informatie over onze merken, ook geven wij er advies over bh’s badkleding en borstprothese. Maar online kunt u ook een vraag aan ons stellen. Op ills.nl kunt u met onze service “RESERVEER IN WINKEL” ook producten online reserveren zonder direct te betalen en in onze vestiging ophalen.

Door het dragen van de verkeerde maat kunnen er onnodig klachten ontstaan

Toch adviseren wij u om minstens 1 maal per jaar langs te komen in de winkel, om te komen passen en uw maat te laten meten. Door het dragen van de verkeerde maat kunnen er onnodig klachten ontstaan.

60-70 % van de Nederlandse vrouwen draagt de verkeerde bh maat, en ondervind hier mee onnodige klachten. Onze missie is om samen met de klanten op zoek te gaan naar de juiste maat BH om zo klachten te voorkomen. Hiermee heeft ills lingerie een meerwaarde voor u als klant. Onze nieuwe medewerkers krijgen bij ons de kans om het bh vak te leren. Dit gebeurt intern en duurt gemiddeld 2 jaar. In deze periode bouwen ze de kennis op om U zo goed mogelijk te adviseren en werken ze onder begeleiding van een ervaren lingerie specialiste.

Voor het aanmeten van protheses is een externe opleiding nodig waarbij een stage intern bij ills word gevolgd in het andere filiaal.Ills lingerie heeft goede relaties met ziekenhuizen in de omgeving van de volgende provincies Noord-Holland,Flevoland, Friesland en Utrecht. In veel ziekenhuizen zijn er verschillende behandel technieken waar wij een aansluiting op willen bieden op gebied van borst asymmetrie/ borst verschillen.

Ills kenmerkt zich als speciaalzaak op het gebied van lingerie, nacht en badkleding, beenmode en het aanmeten van borstprothese en is specialist op het gebied van borst asymmetrie. Het is fijn om klanten te helpen en kennis te delen, een meerwaarde te zijn op dit speciale vakgebied.

Onze dromen zijn uitgekomen, door naar vrouwen te luisteren en te blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen blijven wij ons ontwikkelen als de Beste speciaalzaak van Het Gooi en Friesland!
Stilstaan is voor ons geen optie!

Graag tot ziens in Bussum of Sneek,
Ingrid Kramer